Jour skyttet kommer bedrivas på N-trap(Bana A) skeet(Bana B) och Compak sporting(Bana C)

Våra jourtider är mellan 18.00-20.00 Jour dagen är onsdagar under hela säsongen, den 5/4 är första jour tillfället och sista jour tillfället är den 13/9. Serie avgifter betalas via Swish, är det ngn som ej har Swish, så får vi så klart försöka lösa det med kontanter.

Det är alltid skjutförbud på följande helgdagar: Nyårsdagen, Trettondagen, Påskafton, Annandag Påsk, 1:a maj, Kristi Himmelfärdsdag, Sveriges Nationaldag, Pingstafton, Midsommardagen, Alla Helgons Dag, Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Nyårsafton 

En liten nyhet för i år är att vi vid 4 tillfällen kommer erbjuda damer och ungdomar(upp till 25 år) att få lite egen specialträning med instruktörer.
Man ska ha eget vapen och ammunition med sig.
Har ni inte egen licens och avser att skjuta med någons annan vapen, så ska licensinnehavaren vara i er direkta närhet när ni skjuter.
Denna träning kommer ej att kosta ngt extra, man betalar bara vanlig serieavgift.
Datum som vi kör denna träning är den 10/5, 7/6, 12/7, 16/8 och det sker mellan 17.45-20.00 och vi träffas utanför vår verkstad som ligger vid bana D.
Om tid och möjlighet finns för instruktörerna, så kommer vi eventuellt att köra denna typ av träning ngn lördag också, mer info kommer i god tid när/om det blir aktuellt.
Har ni någon fråga som berör hagel skyttet/banorna, så är det bara att ni hör av er till mig via mail så ska jag försöka svara er och kan jag inte svaret, så tar jag reda på det åt er 🙂
Hoppas vi ses på banorna under kommande säsong!
Patrik Nilsson